12-6-2016 Transcatalunya PROBIKE

Salidas de más de un día en BTT
Avatar de Usuario
SergioCarbono
Mensajes: 8656
Registrado: Mié Feb 01, 2012 12:30 am
Ubicación: Montcada i Reixac
Contactar:

12-6-2016 Transcatalunya PROBIKE

Mensajepor SergioCarbono » Dom Ene 24, 2016 8:50 pm

Ja la tenim aquí! El proper diumenge 12 de Juny teniu una cita amb el PROBIKE CLUB. La Transcatalunya Probike, una prova de Btt, que creua Catalunya de Nord a Sud. Del Pirineu al Mediterrani. Un itinerari de 190 km. i més de 3500m. de desnivell a recórrer en un temps màxim de 17 hores. Una experiència que s'ha de viure. Ben aviat, tota la informació a la web.
------
¡Ya la tenemos aquí! El próximo domingo 12 de Junio tenéis una cita con el PROBIKE CLUB. La Transcatalunya Probike, una prueba de Mtb que cruza Catalunya de Norte a Sud. Del Pirineo al Mediterraneo. Un itinerario de 190 km. con más de 3.500m. de desnivel a recorrer en un tiempo máximo de 17 horas. Una experiencia que hay que vivirla.

LA PROVA
Torna la clàssica TRANSCATALUNYA PROBIKE SCOTT 2016. Un itinerari, d’un dia, de 190 km. i més de 3500 m de desnivell per senders i camins a recórrer en un temps màxim de 17 hores, amb controls de pas, i avituallaments per gaudir d’un llarg diumenge d’autèntic mountain bike. Un itinerari que ens portarà de la Molina (Pirineu) a Barcelona (Mediterràni)

QUIN ÉS EL TEU REPTE?:
Or: menys de 10 hores
Plata: menys de 14 hores
Bronze: menys de 17 hores

OBJECTIU:
L’objectiu serà acabar el recorregut arribant a Barcelona abans de les 22:00h del diumenge 12 de Juny. Això requereix sobretot una important dosi d’il·lusió, a més de preparació física, psicològica i conservació mecànica. Per a uns el repte serà acabar, i per a d’altres, la lluita serà contra el cronòmetre.

ORGANITZACIÓ:
L’organització és a càrrec de membres i amics del Club PROBIKE.

QUI POT CÓRRER:
S’admet tant el pro que pretén guanyar com el travessaire que vol passar un diumenge d’una manera diferent pedalant per paratges increïbles.

ACOMPANYANTS:
L’organització ha dissenyat un programa pels acompanyants que vulguin seguir l’activitat. Aquest lot inclou l’allotjament, la bossa de benvinguda i un dossier informatiu amb la ubicació dels controls i l’accés a ells. El preu de la inscripció-acompanyant és de 70 €.

VOLUNTARIS:
Si algú vol col·laborar amb l’organització i viure “per dintre” una prova d’aquestes característiques tot donant un suport en els controls, cal que es posi en contacte amb l’organització omplint el formulari.

INSCRIPCIÓ I PREUS:

ABANS DEL DIA 1 D’ABRIL
Amb llicència federativa vigent de la FCC
Drets de participació: 124 €
Sense llicència federativa (tramitació llicència d’un dia)
Drets de participació: 124 € + 6€ =130€

DESPRÉS DEL DIA 1 D’ABRIL

Amb llicència federativa vigent de la FCC
Drets de participació: 144€
Sense llicència federativa (tramitació llicència d’un dia)
Drets de participació: 144 € + 6€ =150€


QUÈ INCLOU LA INSCRIPCIÓ:
Bossa per transportar l’equipatge: macuto
Sopar del dissabte a la nit, dormir i esmorzar diumenge a l’allotjament assignat
Tots els avituallaments amb menjar líquid i sòlid
Dinar diumenge durant la prova
Barretes energètiques per participant
Vehicles de control, telèfons, transport de l’equipatge…
Assistència mecànica professional en determinats punts de l’itinerari
Rutòmetre (pdf) i/o track de GPS
Assistència mèdica i ambulància en determinats punts de l’itinerari
Servei d’ambulancia (a 2 punts de l’itinerari)
Assistència mèdica (a 2 punts de l’itinerari)
SERVEI DE TRANSPORT BARCELONA – LA MOLINA:

Aquest servei combina el transport de la bicicleta en autocar o remolc + el bitllet d’autocar des de PROBIKE fins a La Molina, en tres horaris possibles.

Només es garanteix el transport de la bici i la plaça de l’autocar pel torn escollit.

Per contractar aquest servei cal fer-ho en el moment de la inscripció. Per fer-ho a posteriori caldrà anar a la botiga i, en cas de disponibilitat, s’haurà d’abonar a part.

Les places del servei són limitades.

TORN 1:
Sortida a les 11.00 h. des de PROBIKE. (Cal arribar 1 hora abans per carregar la bicicleta verificar totes les dades).
Preu: 30€

TORN 2:
Sortida a les 12.00 h. des de PROBIKE. (Cal arribar 1 hora abans per carregar la bicicleta i verificar totes les dades).
Preu: 30€

TORN 3:
Sortida a les 15.30 h. des de PROBIKE. (Cal arribar 1 hora abans per carregar la bicicleta i verificar totes les dades).
Preu: 30€

COM FER LA INSCRIPCIÓ
ATENCIÓ!! Us informem que amb motiu de la Llei de protecció de dades no es poden omplir les butlletes d’inscripció amb les dades que no siguin les del propi participant, tan de caràcter personal com de contacte, incloent el nom, cognoms, adreça, dni, telèfons, correu electrònic, etc.

És important que tingueu en compte que les inscripcions es tramitaran per rigurós ordre d’arribada i es comptabilitzaran només aquelles que compleixin tots els requisits i se n’hagi comprovat el pagament.

Les inscripcions es tancaran el diumenge 29 de maig de 2016 o en arribar a les places màximes. Per participar és obligatori disposar de la llicència vigent de la Federació Catalana de Ciclisme. En cas de no tenir-ne caldrà tramitar, en el moment de fer la inscripció, la llicència d’un dia a través del Club PROBIKE (6 euros)

A la botiga: Cal omplir la bulleta d’inscripció. El pagament s’ha de fer en efectiu.
Per Internet: Tria el formulari correspondent, Participant, Acompanyant, Voluntari. Envia el formulari i t’apareixerà el link amb els serveis que vols comprar. Paga mitjançant tarjeta de crèdit.

CANCEL·LACIONS
La cancel·lació de la inscripció s’admetrà fins el divendres 27 de maig de 2016, i es retornarà només el 50% de la inscripció. Fora d’aquest termini no es retornarà cap quantitat, sota cap concepte, inclosa causa major. Per tramitar la devolució cal omplir la butlleta de baixa que se us facilitarà a PROBIKE o bé sol·licitar-la per correu electrònic a probike@probike.com . Les devolucions que procedeixin es faran efectives a partir de la setmana següent a l’event.

PREMIS
Als tres primers absoluts
A les tres primeres fèmines
Al participant més jove
Al participant de més edat

REGLAMENT:
Es obligat l’ús de casc.
Cal portar bidó amb aigua, eines bàsiques, diners per parar a prendre alguna cosa, paravent, impermeable GORE TEX o similar per què es possible que faci una mica de fred.
Cal portar tovallola.
No cal dur sac de dormir.
Com que la sortida serà de nit, aconsellem l’ús de frontal.
Per participar és obligat disposar de la llicència de la Federació Catalana de Ciclisme. (en cas de no tenir-ne cal pagar la llicència d’un dia).
Es facilitarà a tots els participants el track de GPS i el llibre de ruta en format pdf.
L’únic recorregut vàlid és el descrit per l’organització. Saltar-se alguna part de recorregut significarà la desqualificació.
Hi haurà controls amb hores de pas màximes.
Cada participant tindrà un tarja de control.
Qualsevol ajuda externa fora dels controls serà penalitzada a criteri dels organitzadors.
Si us heu de retirar ho heu de fer als controls. Si no és possible cal que ho comuniqueu al telèfon d’incidències que anotarem a la tarja de control.
En cas d’abandonament el retorn el farà el propi participant pel seu compte.
Qualsevol acció impropia d’un ciclista de muntanya (no respectar l’entorn , llençar brossa…) serà penalitzada a criteri de l’organització.
L’organització s’encarregarà de transportar un “macuto” per participant des de la Molina fins a Barcelona el dia de la prova.
Per seguir el llibre de ruta és necessàri comptaquilòmetres i porta-mapes.
Cal ser autosuficient mecànicament.

RESPONSABILITATS:
L’organització no es fa responsable dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants i que no estiguin garantides per l’assegurança de la llicència esportiva (obligatòria per participar).

MENORS D’EDAT:
Hauran de portar una autorització del pare, mare o tutor signada en el moment de formalitzar la inscripció. Hauran de disposar de llicència anual de ciclisme.

PROGRAMA
DIJOUS 9 i DIVENDRES 10 DE JUNY
Recollida de la bossa de participació a PROBIKE, carrer Viladomat 310 de Barcelona (amb la tarja de control, obsequis i macuto per l’equipatge).

En el moment de recollir la bossa caldrà presentar DNI i la llicència vigent de la FCC. tots els participants que s’hagin inscrit en aquesta modalitat. En cas contrari hauran d’abonar 6 euros extra per la llicència d’un dia.

Si algú no pot passar a recollir-la per PROBIKE, ho podrà fer en el Village a la Molina el dissabte a partir de les 16.00h.

DISSABTE 11 DE JUNY
AUTOCARS: La sortida de l´autocar (per les persones que hagin reservat prèviament aquest servei) serà el dissabte 11 de juny a les 11.00-12.00-15.30 hores respectivament. (Cal arribar 1 hora abans per carregar la bicicleta)
RECEPCIÓ DE PARTICIPANTS: A partir de les 17:00 h al Village a La Molina
SOPAR: a les 20:30h. a l’allotjament assignat.

DIUMENGE 12 DE JUNY

ESMORZAR: Únic torn d’esmorzar a les 4:00 h. a l’allotjament assignat.
CONTROL SORTIDA: a les 4:30h al Village i sortida a les 5:00h
TANCAMENT CONTROL ARRIBADA: a les 22:00 h al Velòdrom d’Horta.

ENTREGA DE PREMIS
El diumenge 12 de Juny al Velòdrom d’Horta a les 17:00h.
Muy pronto, toda la información en la web: http://www.probike.com


Inscripciones abiertas: http://www.probike.cat/blog/transcatalunya-probike-scott-2016-2/

Inscritos: (Recordar poner en grupo "CC BTTEROS" para ir todos al mismo alberge )
1- ebiel00
2- aquilinator
3- Calimero
4- Charlie Dakota
5- Manu
6- Thrasher
7- Regata
8- Alma SLR
9- Alfredo
10- Ruben82
11- Rode
12- Racing
13- CesarGran
14-El_Cano
15-
Imagen
Avatar de Usuario
Manu
Mensajes: 2493
Registrado: Dom Nov 11, 2012 4:11 pm

Re: 12-6-2016 Transcatalunya PROBIKE

Mensajepor Manu » Dom Ene 24, 2016 9:29 pm

Este año espero poderla hacer,le tengo ganas....
OpenMuntbikes+Tavascà++Selènika+Galzeran+Transmaresme+Montnegrebtt+Girona Mtb +Monegros+3h Resist Cerdan+CasiTransCatalunya16+Montserrat ALLmountain+Collsuspina+TuróFULLallmountain+Ultrabike Avent17+TransCat17+Mussara18+3Cims18+Premio Moskeroles 2018
Avatar de Usuario
Seleniko
Mensajes: 2761
Registrado: Sab Mar 10, 2012 7:08 am
Ubicación: santa coloma de gramanet
Contactar:

Mensajepor Seleniko » Lun Ene 25, 2016 5:48 am

Este año me apuntó,si todo sigue su curso
Regata
Mensajes: 286
Registrado: Jue Dic 26, 2013 3:08 pm
Ubicación: Barberà del Vallés

Re: 12-6-2016 Transcatalunya PROBIKE

Mensajepor Regata » Lun Ene 25, 2016 6:00 pm

Si puedo, me apunto. Así hago base para la PDF. :lol: :lol: :lol:
Avatar de Usuario
JoeBikes
Mensajes: 498
Registrado: Dom Nov 17, 2013 10:27 pm
Ubicación: Sobre la bici (Badalona)

Mensajepor JoeBikes » Lun Ene 25, 2016 8:47 pm

No lo descarto... A ver si nos reunimos unos cuantos como en la ultima edicion!!!
_____My Legs Are My Gears_____

"Mi mayor miedo es morir y que mi mujer venda mis bicis por el precio que le dije que valian"
Avatar de Usuario
AMCROUS
Mensajes: 1080
Registrado: Vie Feb 10, 2012 8:36 am
Ubicación: Barcelona

12-6-2016 Transcatalunya PROBIKE

Mensajepor AMCROUS » Mar Ene 26, 2016 1:02 pm

Con las ganas que le tengo ..... Y este año puede que me coja en Sant Pablo , una cursa de las mas durad que hay en la vida jejeje
LA CIMA NO SE ALCANZA SUPERANDO A LOS DEMAS
SI NO SUPERÁNDOSE A UNO MISMO
ruben82
Mensajes: 595
Registrado: Mar May 28, 2013 5:30 pm
Ubicación: Badalona

Re: 12-6-2016 Transcatalunya PROBIKE

Mensajepor ruben82 » Mar Feb 02, 2016 10:38 am

Yo también la tengo en la agenda.
Avatar de Usuario
SergioCarbono
Mensajes: 8656
Registrado: Mié Feb 01, 2012 12:30 am
Ubicación: Montcada i Reixac
Contactar:

Re: 12-6-2016 Transcatalunya PROBIKE

Mensajepor SergioCarbono » Jue Feb 11, 2016 3:31 pm

Imagen
eibiel00
Mensajes: 918
Registrado: Sab Feb 04, 2012 7:59 pm

12-6-2016 Transcatalunya PROBIKE

Mensajepor eibiel00 » Jue Feb 11, 2016 6:01 pm

Inscrito
Avatar de Usuario
Seleniko
Mensajes: 2761
Registrado: Sab Mar 10, 2012 7:08 am
Ubicación: santa coloma de gramanet
Contactar:

Re: 12-6-2016 Transcatalunya PROBIKE

Mensajepor Seleniko » Jue Feb 11, 2016 6:16 pm

Apuntadooooo
grupo:CC Btteros

Volver a “Marchas”

¿Quién está conectado?

Usuarios navegando por este Foro: No hay usuarios registrados visitando el Foro y 1 invitado