23/Sept/2018 - 100x100 Tondo

Información sobre las próximas pedaladas y marchas de carretera.
Responder
Avatar de Usuario
Thrasher
Mensajes: 1787
Registrado: Sab May 10, 2014 3:23 pm
Ubicación: Bay Area of Santako

23/Sept/2018 - 100x100 Tondo

Mensaje por Thrasher »

Hoy me ha dado un arrebato y me he apuntado a esta marcha que promete mucho, la zona es muy bonita y hay cambio de recorrido este año, no acaba en Vallter 2000 sinó en Sant Joan les Fonts, mismo sitio donde comienza. Espero estar recuperado de mis males y así me pone las pilas para la Montserrat BTTera. :D


100x100 TONDO

El proper 22 i 23 de setembre tindrà lloc la vuitena marxa cicloturista 100% Tondo, en homenatge a Xavi Tondo, el ciclista professional resident a la Garrotxa, que va morir al maig del 2011. Una cita única que sempre aplega ciclistes professionals, aquest any ja hi ha confirmats la presència de Purito Rodríguez i Marc Soler.

El dissabte 22 de setembre a les cinc de la tarda es celebrarà la V cursa infantil Tondo Kids. Es tracta d’un recorregut urbà de 900 metres on hi participaran nens i nenes d’edats compreses d’entre 5 i 12 anys (de prebenjamins a infantils), i puntuable per a la Copa Catalunya de carretera. Els ciclistes donaran diferents voltes en funció de la categoria, des de 2 voltes els més petits fins a 20 els infantils. La primera sortida està prevista a les 16h de la tarda. Les inscripcions es poden fer en aquest enllaç i també n'hi haurà el mateix dia presencialment.

El diumenge dia 23 tindrà lloc a les 9 del matí la VIII Marxa 100% Tondo mantenint les dues modalitats, la marxa llarga i la marxa curta, però estrenant nou recorregut. La volta llarga tornarà a anar a Castellfollit de la Roca però aquesta vegada direcció Oix, Beget, Rocabruna i uns ports seguits que posen les cames a prova dels més preparats, per sortir a la nacional que torna cap a Camprodon, Sant Pau de Segúries i segueix per una carretera fantàstica de la Vall del Bac i on només els ciclistes com en Xavi, de la zona, utilitzaven per acabar els seus entrenaments més durs. Amb aquest canvi de recorregut es vol fer conèixer la diversitat de carreteres poc transitades i boniques que hi ha a la Garrotxa i que va ser un dels factors que van fer que en Xavi finalment es quedés a viure a la comarca. Amb la particularitat que el nou recorregut acabarà a Sant Joan les Fonts amb 144 km i 2.637 metres de desnivell, fent que la marxa esdevingui circular, enlloc d’acabar a Vallter com en les anteriors edicions.

La volta curta sortirà de Sant Joan les Fonts i baixarà cap a Banyoles, pel costat del llac, un indret on quasi cada dia en Xavi anava a fer el cafè. Seguidament es pujarà per Santa Pau, lloc reservat ens els seus entrenaments, ja fos per fer unes sèries de força o bé per acabar pujant a ritme i esprintar al final, al peu del volcà de Santa Margarida. Per acabar, es passarà per Olot fins a arribar de nou a Sant Joan les Fonts, havent completat els 68 kms amb 980 metres de desnivell.

Les inscripcions estan obertes a la pàgina web oficial. Com a regal enguany s’obsequiarà cada ciclista amb una samarreta tècnica amb l’eslògan “I can I will”. L’any passat hi van participar prop d’un miler de corredors i aquest any s’espera consolidar la xifra.

http://www.100x100tondo.cat/


INSCRITOS:

- Thrasher.
Imagen Imagen Imagen Imagen
Avatar de Usuario
war-e
Mensajes: 1256
Registrado: Lun Oct 22, 2012 9:11 am
Ubicación: Badalona

Re: 23/Sept/2018 - 100x100 Tondo

Mensaje por war-e »

Pues ayer precisamente le estuve dando una vuelta y muy tentado de apuntarme. Sin embargo, ya que estoy apuntado a la GF Tarraco, decidí no hacerlo para conservar el visado para Montserrat. Otra para el año que viene :)
“Nada es comparable al sencillo placer de montar en bicicleta” - John F. Kennedy
Responder