11-11-12 XVIII Pedalada ecologica BCN-STIGES

Información sobre las próximas cursas y pedaladas.
Responder
Avatar de Usuario
SergioCarbono
Mensajes: 8867
Registrado: Mié Feb 01, 2012 1:30 am
Ubicación: Montcada i Reixac
Contactar:

11-11-12 XVIII Pedalada ecologica BCN-STIGES

Mensaje por SergioCarbono »

3_70.jpg


La BCN-Sitges reivindicarà la seguretat dels ciclistes el proper diumenge

Amb el lema “Compartir amb respecte és més segur”, el proper diumenge
11 de novembre tindrà lloc la divuitena edició de la Pedalada Popular Ecològica Barcelona-Sitges per reivindicar la seguretat viària dels ciclistes a la carretera.
La sortida es farà a les 10 hores del matí des de les instal.lacions esportives de l’estadi del Camp Nou del Futbol Club Barcelona. Les inscripcions es podran realitzar el mateix dia i de forma gratuïta a partir de les 8:00 i fins a les 9:50 hores. L’únic requisit és superar l’edat mínima de 15 anys i portar el casc homologat.
Aquest cop el protagonista que llegirà el manifest de la Pedalada a Barcelona serà el ciclista sabadellenc David de la Cruz. Nascut l'any 1989, ha estat ciclista professional tres temporades a l'equip Caja Rural on ha demostrat molta regularitat, en especial a curses per etapes. Això ha fet possible el seu fitxatge per l'equip NetApp-Endura de cara a properes campanyes.
Els Mossos d’Esquadra, motos de seguiment i voluntaris degudament identificats acompanyaran a tots els participants al llarg del recorregut, amb seguiment d’helicòpter inclòs. A l’arribada es podrà gaudir d’avituallament líquid gentilesa de Coca-Cola, una bossa de regals gràcies a El Mundo Deportivo i es farà el sorteig d’articles esportius de la mà de Noway i Inverse. Us recordem que les Costes del Garraf romandran tancades al trànsit de vehicles des de les 11:00 fins a les 12:30 hores aproximadament.
Com a novetat aquest any, el mateix diumenge a la tarda tindreu una gran galeria fotogràfica de la matinal a la web d'El Mundo Deportivo.
Segur que us hi trobareu! També, com és habitual, els amics de Rodalies de Catalunya facilitaran la tornada a Barcelona en tren permetent el pas a 10 bicicletes per vagó en els trens de la línia R2 des de que acabi la Pedalada i fins les 16 hores.
L´any passat, 2.550 ciclistes van prendre ruta al sud després de sentir llegir a la ciclista Marta Vilajosana el manifest en favor de la seguretat del ciclista a la carretera que va repetir al final de la jornada la regidora d'Educació i Esports de Sitges, Vinyet Lluís.

El Track de l´any pasat crec que es el mateix: http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=2221513

Per veure més informació: http://www.facebook.com/events/532677756746083
Imagen
Responder